Haber

Mehmet Savran’dan Babalar Günü mesajı

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediye Başkanı Savran, mesajında ​​aile kavramının iki temel direğinden biri olan babalığın karşılıksız sevgi ve fedakarlığın simgesi olduğunu belirtti.

Sevgi, saygı, hoşgörü, güven ve barış gibi üstün erdemlerin sağlıklı bir ailenin ve dolayısıyla sağlıklı bir toplumun en büyük teminatı olduğu güçlü bir aile kurumunun temeli olan babaların olduğunu belirten Savran, yazısında şu sözlere yer verdi: ifade:

“Karşılıksız sevginin en güzel örneklerini veren babalarımız, sonsuz sevgi ve özveriyle geleceğimize giden yolda bize yol gösteren ilk öğretmenlerimizdendir. Bizleri hayata hazırlayan, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen, sevgi ve hoşgörülerini her zaman paylaşan babalarımız, vazgeçilmez değerlerimiz, hayat zenginliğimizdir. Sadece bu anlamlı günde değil, her zaman babalarımızın kalplerine hayranlık duymalı, onlara saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz. Bu duygu ve kanla; Bedenen ve ruhen sağlıklı nesiller yetiştirmede büyük sorumluluk üstlenen, maddi ve manevi tüm imkanlarını aileleri için seferber eden tüm babaların, özellikle de aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin, birlikte büyüttükleri sevgili evlatlarını feda eden babalarının, Babalar Günü kutlu olsun. ülkemiz için büyük çaba. Kendilerini tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlıklı, keyifli ve huzurlu bir yaşam diliyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gerçek ve kaliteli istanbul eskort bayanları
Başa dön tuşu